— A6 är ett bra köpcentrum och en naturlig plats att vara på i Jönköping, så det är klart att vi vill finnas där. Det ska bli jättespännande, säger Niclas Ahlestål, etableringschef på Wayne´s Coffe i Sverige.

Kaféet på A6 kommer att drivas av John Khalaf och Charbel Toma. Den senare är även med och driver restaurang Tortellini i Jönköping. Nya A6 är inspirerat av internationella tågstationer och saluhalla och Kaféet kommer finnas i den nya A6-delen, etapp 1. Nya A6 blir en plats med inspiration från hela världen.

Wayne´s Coffee startade som ett litet familjeföretag på 1990-talet i Stockholm och störst fokus just nu är att etablera sig i fler länder, fortsätter Niclas Ahlestål.

Årets Franchisekedja

I år blev vi utnämnda till Årets Franchisekedja och det är vi synnerligen stolta över. Under 2016 blev Wayne’s Coffee och hela kaffekedjan KRAV-certifierade och vårt ekologiska sortiment växer ständigt. På menyn finns en mängd ekologiska och KRAV-märkta produkter, som morotskaka, chokladboll och kladdkaka. Vår stolthet är våra sockerfria rawbollar. Som är tillverkade på 100% naturliga ingredienser och är dessutom veganska. Det finns med andra ord någonting för alla!

Mer information om att bli franchisetagare finns på vår webb

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niclas Ahlestål, Etableringsansvarig, niclas.ahlestal@waynescoffee.com 070-20 26 939