– Vi är glada över att få hälsa Carina välkommen. Carina är mycket kompetent och har den nyckelerfarenhet som var avgörande för oss vid rekryteringen. Hon har en stark bakgrund inom marknadsföring och kommunikation och har arbetat både inom Food & Beverage och med franchisekedjor. Kombinationen gör att Carina passar mycket bra in i teamet bakom Wayne’s fortsatta utveckling, säger Mats Hörnell, VD på Wayne’s Coffee.

Carina Dyberg kommer närmast från jobbet som Reklam- och medieansvarig på Fastighetsbyrån, där hon bland annat ansvarade för kedjans reklamkommunikation, mediaköp och interna mediarådgivning. Innan dess arbetade hon länge på Max Burgers med reklam, inhousebyrån samt med koncept i dagligvaruhandeln.

– Det ska väldigt bli spännande att få vara med och vidareutveckla Sveriges äldsta coffee shop-kedja som nu ska expandera ytterligare, både i Sverige och internationellt. Det händer mycket nu, både när det gäller sättet vi konsumerar på och hur vi når gästerna på bästa sätt. Det ska bli riktigt kul att fortsätta driva den resan framåt tillsammans med mitt team, säger Carina Dyberg.

Carina Dyberg kommer med start den 1 juni att leda och utveckla coffee shop-kedjans arbete inom reklam, design, PR och sociala medier. Hon kommer att ansvara för marknadsavdelningen och ingå i ledningsgruppen.

För mer information, kontakta gärna:
Mats Hörnell, VD Wayne’s Coffee, mats.hornell@waynescoffee.com, 073-813 99 00

Carina Dyberg, Marknadschef Wayne’s Coffee, 070-771 04 67