Supercino

Lika god som kaffe, men snällare mot miljön och bättre för våra kroppar. En dryck som förenar det bästa av två världar: Supernyttiga växter och den härliga känslan av en cappuccino.

Supernyttiga växter och den härliga känslan av en cappuccino.

Waynes

Kaffe är inte längre framtiden.

För 20 år sen hjälpte vi till att förändra sättet som svenskar dricker kaffe. Nu gör vi det igen. Vi tycker fortfarande att kaffedrickande är ett jättebra sätt att umgås. Det ger oss en anledning att mötas och öppna oss. I dagens värld kan vi inte få nog av den varan. Men kan vi få nog av kaffe?

I ett globalt klimat som blir allt varmare måste kaffebönorna odlas högre och högre upp i regnskogen – vilket innebär mindre skördar och mer arbete med att plocka. Frågan är vad vi kan göra åt det här.
Vi har tagit oss en ordentlig titt i spegeln. Och vi har skapat en dryck som är precis lika god, men snällare mot miljön och bättre för våra kroppar. Som förenar det bästa av två världar: Supernyttiga växter* och den härliga känslan av en cappuccino. Vi kallar den Supercino.

*Matcha Supercino innehåller vitamin A som bidrar till immunsystemets normala funktion. Hampa Supercino innehåller magnesium, som bidrar till normal muskelfunktion och att minska trötthet och utmattning.

Hitta närmaste Supercino

”Drycken är växtbaserad, ekologisk och dessutom helt fri från tillsatser.”

”Hampa & kakao Supercino smakar nästan som varm choklad”

”Matcha Supercino är en helt vegansk dryck”

”Man känner verkligen smaken av rödbeta”