Jobba på Waynes

Vi söker ständigt nya ansikten på våra kaféer. Drivna och engagerade medarbetare som delar våra värderingar och vill utvecklas tillsammans med oss. Stämmer det in på dig?

Waynes

Bli en del av vårt team.

Waynes är en av de bästa platserna som det går att tänka sig för att börja sin karriär på. Särskilt som ung är det en ovärderlig erfarenhet som du har nytta av både i livet och i resten av karriären. Det kan tusentals tidigare medarbetare hos oss skriva under på.

På Waynes får du chansen att ta ansvar, lära dig att leda, möta kunder och utvecklas i din roll. Och allt i en miljö där tempot är högt och ingen dag är den andra lik.

Som kafémedarbetare är du vårt ansikte utåt. Det är du som möter våra gäster och får dem att trivas hos oss. Därför är det otroligt viktigt att du delar våra värderingar och vår passion för ekologisk fika. Att du är lustfylld, driven och verkligen vill att människor ska må bra.

Stämmer det in på dig? I så fall är du som klippt och skuren för ett jobb på Waynes. Se lediga jobb nedan.

Lediga jobb

”Jobbet på Waynes har gett mig massor av nyttig jobberfarenhet, som jag har nytta av i andra sammanhang. Dessutom vet jag hur man gör den perfekta latten.”

Lisa
Barista, Waynes Coffee