Waynes ÅkersbergaStationsvägen 23

Öppettider

Adress

Besöksadress

Stationsvägen 23

184 50 Åkersberga

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes i Åkersberga Centrum! Vi är så stolta att presentera vårt gedigna utbud av fika och rätter i högsta kvalitet. Vare sig du är sugen på ett snabbt mellanmål, en god lunch, en take away-kaffe eller ett bakverk så är vi platsen för dig. Tack vare vår omsorg om vad vi arbetar med för ingredienser har Waynes utnämnts till Sveriges första KRAV-märkta kadékedja.

Har du en lång dag som väntar på jobbet och inte hunnit äta frukost än? Sväng förbi Waynes Åkersberga och plocka upp en god frukost på vägen till Åkersberga Station. Vad sägs om ekologisk havregrynsgröt med sylt och kanel och en färsk mörk fralla med ost och skinka? Till det har vi såklart färskpressad juice och underbart kaffe våra kunniga baristor ordnar till dig. Självklart kan du förbeställa i Waynes app och plocka upp din order när det passar dig. Smidigt va?

Är det dag för helgshopping med din partner i Åkersberga Centrum? Kom in till oss och avnjut en härlig lunch, vi har såväl sallader som wraps, lasagne och pajer och surdegstoasts och bagels. Ni kommer bli både mätta och belåtna och få mer energi till shoppingen!

Har barnen träning på Åkersberga IP eller i Hackstahallen och behöver ett stärkande mellanmål innan det är dags? Vi på Waynes Åkersberga serverar hälsosamma och goda mellanmål för den som önskar. Till exempel har vi ekologisk yoghurt med blåbär och granola och råbakverk med ingredienser såsom cashewnötter, dadlar, agavenektar och glutenfria havregryn. Till det kanske någon av våra njutningsfulla smoothies kan passa? Vi har smaker som mango och ananas, spenat och ananas, jordgubb och blåbär och yoghurtsmoothie med smak av vanilj och jordgubb. Självfallet är de ekologiska!

Kom in till Waynes i Åkersberga Centrum och låt dig väl smaka!