Waynes BorlängeKupolen 303

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kupolen 303

781 70 Borlänge

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Borlänge, kafét för dig som vill njuta och mötas! Vi serverar kvalitativa rätter, delikat fika och underbart kaffe tillrett av våra kunniga baristor. De färskmalda kaffebönorna sprider en aromatisk doft och hettas upp till perfekt temperatur för att skapa den bästa möjliga espresson vi använder till våra kaffedrinkar. Är du mer sugen på en standard förträfflig bryggkaffe finns självklart också det.

Umgås du med föräldragruppen på stan, ska ha en efterlängtad träff med bästa vännen, letar efter ett utmärkt lunchställe eller bara vill läsa en god bok över en aromatisk kopp varmt te är vi platsen för dig! Waynes ligger centralt beläget med allt du kan tänkas behöva i nära anslutning.

Storhandlar du i något av de intilliggande varuhusen, är på väg till jobbet eller gymnasiet så är ett besök hos oss både bekvämt och praktiskt då vi både serverar vårt gedigna utbud på plats samt erbjuder take away för den som har bråttom. Är du ute på långpromenad och vill värma händerna på en ljuvlig kopp bryggkaffe likaså.

Självklart har vi ett stort utbud av ekologiska varor då vi inte kompromissar med kvaliteten, kaffe och te är alltid av ekologisk sort. Varför inte bli den populäraste kollegan på arbetsplatsen genom att ta med ett gäng makalöst goda american cookies med mörk eller vit choklad att bjuda på till förmiddagsfikat? Eller bjuda fotbollslaget på fräscha smoothies efter träningen? Ta med hämtmat på vägen hem från jobbet för att slippa laga middagen själv till familjen någon dag i veckan?

Vi bistår med något som passar alla, vare sig du vill äta en nyttig lunch eller njuta av en himmelsk god latte macchiato till chokladbollen. Är du i behov av catering till firmafesten, släktträffen eller har mötesdagar på jobbet bistår vi med våra aptitretande rätter och prominenta fika, kontakta oss i förväg så förbereder vi allt åt dig!

Kom in och låt dig väl smaka!