Waynes HelsingborgRådhustorget 12

Öppettider

Adress

Besöksadress

Rådhustorget 12

252 21 Helsingborg

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes på Rådhustorget 12 mitt i centrala Helsingborg. Vi erbjuder allt från ekologiska kaffedrycker i världsklass till matiga sallader, goda bakverk och färskpressade juicer. Hos oss får du en smakrik och trivsam upplevelse i våra fina lokaler mitt i Helsingborg centrum. Till oss kommer du om du vill njuta, ladda batterierna, mötas eller bara snabbt svänga förbi på en take away. Behöver du fylla på med energi under shoppingrundan eller medan du går på ärenden i inne i Helsingborg är ett besök hos oss alltid lika trevligt.

Våra duktiga baristor bereder underbara drycker med precision. Vi på Waynes använder oss av noggrant utvalda ekologiska kaffebönor och téer. På vår dryckesmeny finns det något för alla. Varför inte testa en chailatte, en frappe, alkoholfri mojito eller en klassisk kopp cappucino med perfekt krämigt skummad mjölk. Vi på Waynes har flera olika alternativ av mjölk passande både den laktosintoleranta och som föredrar veganska alternativ.

Waynes dörrar står öppna för alla oavsett om du vill stanna på en härlig lunch med vännerna, en snabb fika med mormor eller om du behöver energipåfyllning under barnvagnspromenaden. På vår meny hittar du något för alla oavsett smak och diet. Våra smakrika och vällagade luncher är alltid populära och är enkla att ta med hem eller till kontoret om du inte hinner sitta kvar.

Hos oss får du sitta och jobba eller studera en längre stund framför datorn. Vi har både eluttag och wifi om du behöver. Dessutom får både våra duktiga studenter, och våra välförtjänta pensionärer, en trevlig rabatt.

Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Waynes på Rådhustorget 12 i Helsingborg. Välkommen!