Waynes FarstaFarstavägen 1

Öppettider

Adress

Besöksadress

Farstavägen 1

123 47 Farsta

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes i Farsta Centrum, ditt lokala favoritkafé med goda luncher och välsmakande fika! Vi är stolta över att presentera ett aptitretande utbud av mättande måltider, hälsosamma mellanmål, utsökta bakverk, kreativa frappes och shakes samt vårt ypperliga kaffe och te! Våra välutbildade baristor bereder vårt 100% ekologiska kaffe och te till perfektion, varför inte prova en flat white, en lyxkaffe med vanilj eller en chai latte? Kom in och prova och njut!

Ett stenkast från tunnelbanan ligger Waynes placerad, vilket gör det smidigt att ta sig hit. Är du till exempel på väg till jobbet och behöver köpa med dig en take away-frukost är det bara att svänga förbi oss på väg till tunnelbanan, smidigare än så blir det inte! Är du istället sugen på en lång söndagsfrukost erbjuder vi utsökta croissanter, scones med cream cheese och marmelad, färska kanelbullar och smoothies i olika smaker att komplettera till vårt underbara kaffe. Önskar du äta en god paj med spenat och fetaost till lunch, en vegansk filorulle med kidneybönor, eller varför inte ett naantabröd med kallrökt lax och pepparrot är det bara att komma till oss på lunchrasten. Avrunda med en god kopp te eller kaffe och en välsmakande sötsak. Ta med dig kollegorna och njut av våra trevliga lokaler!

Waynes Farsta välkomnar dig och dina vänner, din familj, bästa kompisarna, fotbollslaget, klasskamraterna och kollegorna att umgås och inta vårt utsökta fika i vår gemytliga lokal. Perfekt för dig som är ute på en shoppingrunda, har joggat på Farstaängen eller promenerat med föräldragruppen. Ta med dig bokklubben, syjuntan eller seniorklubben hit. Hos oss har vi plats för alla och erbjuder självklart även glutenfria, laktosfria, rawfood och veganska alternativ till fikat.

Varmt välkommen till oss på Waynes Farsta, vi finns till för dig och vårt enkla mål är att skapa ett jättegott utbud av fika, frukost, lunch och middag!