Waynes Upplands VäsbyDragonvägen 86

Öppettider

Adress

Besöksadress

Dragonvägen 86

194 33 Upplands Väsby

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Väsby Centrum, vi erbjuder underbart fika, mättande luncher, energigivande mellanmål och njutbara frukostar. Waynes fokuserar på hållbarhet och kvalitet vad gäller våra råvaror och därför är bland annat allt kaffe och te 100% ekologiskt. Tack vare vår strävan och omsorg om produkten har Waynes fått utmärkelsen som Sveriges första KRAV-märkta kafékedja!

Ska du och din bästa vän shoppa i Väsby Centrum i helgen? Kom till Waynes och avnjut en god lunch medan ni umgås och planerar vidare inför shoppingen. Vi har rätter såsom filodegspaj med västerbottensost och skinka, naantabröd med rostbiff och dragon och vegetarisk chévre– och rödbetssallad med spetskålsmix, linssallad och valnötter. Självklart har vi veganska alternativ också! Beställ in en varsin kopp ekologiskt bryggkaffe eller en varsin chai te och en färsk kanelbulle att avrunda lunchen med. Sen är ni redo att ta er an shoppingen igen!

Om du är på väg till jobbet men frukosten var slut hemma, kom förbi Waynes och köp en nybakad frukostfralla med ljust eller mörkt bröd, en ekologisk yoghurt med blåbär och granola och din favoritkaffe. Avnjut din frukost hos oss eller ta med den till jobbet. Du kan till och med förbeställa din frukost i Waynes app och på så sätt slippa stå och vänta om du har riktigt bråttom!

Ta med dig barnen till oss på ett gott mellanmål innan fritidsaktiviteten. Vi har goda croissanter och scones med cream cheese och marmelad ni kan komplettera med någon av våra underbara ekologiska smoothies. Vi har smak av mango och ananas, jordgubb och blåbär, spenat och ananas samt yoghurtsmoothie med smak av vanilj och jordgubbar.

Kom in till Waynes i Väsby Centrum för en god och hållbar upplevelse!