För Waynes var det ett självklart beslut att etablera sig i Triangelns köpcentrum. Tanken på ett kafé där har funnits under en längre tid.

Mats Hörnell är VD på Waynes. Han berättar om tankarna bakom etableringen:

– Malmö är en stad som befinner sig i ständig utveckling. För oss känns det självklart att ha en stark närvaro i staden. Och på många sätt är Triangeln Malmös absoluta mittpunkt. Här möts människor från hela staden, och här finns länken till omvärlden i form av buss- och tågstationen. Självklart ska Waynes också finnas här.

Kaféägaren – ett bekant ansikte

Franchisetagaren förstärker den lokala förankringen. Ägare för kaféet är Uzay Haskan, som redan driver ett annat Waynes i Malmö. Mats Hörnell berättar om valet av franchisetagare:

– Vi försöker alltid att jobba med lokala franchisetagare. Att Uzay dessutom redan driver ett Waynes i Malmö är naturligtvis ett stort plus. Han har redan en stark relation till oss, och vi är övertygade om att detta kafé kommer att drivas minst lika fint som hans första kafé.

Utsikt över gallerian

Waynes ligger centralt inne i Triangeln, på gallerians andra våning, med luftig kafémiljö och fin utsikt. Kaféet är 133 kvadratmeter stort, med fina och öppna lokaler. Målet är att erbjuda en välkommen avkoppling för besökarna i gallerian.

Hörnell säger avslutningsvis;

– När blodsockret är lågt är jag säker på att man kommer att uppskatta möjligheten att ta en paus och med ekologiskt kaffe och gott fikabröd.

* * *

För mer information, kontakta

Mats Hörnell, VD Waynes Coffee, 073-813 99 00