Stort ekologiskt utbud

Mats Hörnell, VD på Wayne’s Coffee, lovar att besökarna i Kongahälla Center kan välja bland ett stort utbud av ekologiska produkter.

– Vi är en KRAV-märkt kafékedja, den första i Sverige faktiskt. Och därför är det extra roligt varje gång som vi får öppna ett nytt kafé. Glädjande kan vi efter vår första helg konstatera att gallerians besökare verkligen uppskattar vårt KRAV-märkta kaffe och ekologiska fika.

Det nya kaféet kommer att drivas lokalt av franchisetagaren Ali Can. Han upplever också att premiären har varit en succé.

– Det har varit en jättefin premiärhelg med fullt av gäster. Nu ser vi fram emot att göra det enkelt för gallerians besökare att välja en kaffe som inte bara smakar gott utan som även gör gott, säger Ali Can.

Expansion i Sverige och globalt

Kaféet i Kungälv är inte ensamt om att ha premiär den senaste tiden. Den svenska kafékedjan har nyligen öppnat en rad nya kaféer i både när och fjärran – i Kina, Tyskland och på västkusten.

– Kaféet i Kongahälla Center är det tredje som Wayne’s Coffee öppnar på kort tid i västra Sverige, efter Kungsbacka och Mölndal. Nu har vi 132 kaféer i världen och 86 kaféer i Sverige. Vår plan framöver är expansion både i Sverige och globalt, och vi håller hela tiden ögonen öppna efter nya och spännande lägen samt duktiga franchisetagare, säger Mats Hörnell.

Premiären för det nya kaféet ägde rum torsdagen den 28 mars i samband med invigningen av Kongahälla Center.

Fakta Wayne’s Coffee i Kongahälla Center:

  • Kaféet har 64 sittplatser.
  • Brett utbud av ekologiska och KRAV-märkta frukostprodukter, varma och kalla drycker, lunch och fikabröd
  • Öppettider: vardagar 08.00-20.00, lördagar och söndagar 10.00 – 18.00.
  • Liksom alla Wayne’s Coffee i Sverige är kaféet KRAV-märkt.

För mer information, kontakta

Mats Hörnell, VD Wayne’s Coffee, mats.hornell@waynescoffee.com, 073-813 99 00