Vi välkomnar befintliga kunder och nya kunder att uppleva Wayne’s nya koncept, med fokus på ekologisk FIKA. Vi slår upp dörrarna den 14 december. Vi är mycket glada att få bli en del av Baronen då det är mycket på gång i köpcentrumet och dess närområde. Baronen fylls bland annat av nya butiker och kommer att ha Kalmars universitet runt hörnet.

– Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda Kalmar vårt nya koncept, säger Niclas Ahlestål Etableringsansvarig. Caféet är 220 kvadratmeter stort med 76 sittplatser i en avslappnande miljö. Vi kommer att erbjuda vår ekologiska frukost, lunch och mysfika med utsikt över Kalmar.

– Vi tar över tidigare Café Nilssons lokaler. Och vi bygger om enligt Wayne’s Coffee´s senaste koncept, säger Edlira Useini, som tillsammans med sin make Suhel Useini är franchisetagare.

Suhel har jobbat som barista tidigare och har mycket god kunskap om kaffe. Det är Suhel som kommer att driva företaget.

Vad säger du om läget i Baronen?

– Vi har pratat mycket om att H&M flyttar dit och att universitetet snart är färdigbyggt. När allt är klart kommer Baronen vara en av höjdpunkterna i Kalmar, fortsätter Edlira. Stort fokus kommer såklart ligga på caféupplevelsen, men även enklare tilltugg som wraps och smörgåsar kommer att erbjudas. Dessutom satsar vi på catering till exempelvis företagsträffar och mindre event.

– Vi håller på att rekrytera nu. Vi räknar med att det kommer behövas minst tre deltidsanställda.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niclas Ahlestål, Etableringsansvarig, niclas.ahlestal@waynescoffee.com

070-20 26 939