Mats Hörnell, VD på Wayne’s Coffee, berättar om den fortsatta satsningen i Saudiarabien.

– Vi är mycket stolta och glada över vårt fina samarbete tillsammans med vår partner i Saudiarabien. De förvaltar och förädlar Wayne’s koncept på ett mycket bra sätt och vi kommer tillsammans attfortsätta att bygga Wayne’s i Saudiarabien.

Det nya avtalet visar attraktiviteten hos Wayne’s Coffee som under 2018 planerar att öppna i minst två nya marknader internationellt, Vietnam och Oman.

Samarbete i världsklass

Mr. Musaid Al-Sayyar VD för Musaid Al-Sayyar Trading Company, säger:

– Det nya förlängda avtalet med Wayne’s Coffee visar på att vår franchisegivare litar på att vi vårdar och utvecklar varumärket på bästa sätt. Vi är mycket stolta över att få fortsätta vara Master franchisetagare för Wayne’s i Saudiarabien och kommer att expandera marknaden med full fart.

Under 2018 kommer vi att öppna 7-8 stycken nya kaféer och erbjuda våra gäster något annorlunda på marknaden, bättre kaffe, mer ekologiskt och med en skandinavisk modern touch.

En plattform i regionen

Mats Hörnell förklarar att lanseringen är en del av Wayne’s Coffees långsiktiga etableringsstrategi, som sträcker sig bortom Saudiarabien.

– Vi ser långsiktigt på vår närvaro i Mellanöstern, där vi också finns i Jordanien och vi öppnar Oman under 2018. Därför är det här avtalet är extra viktigt för oss, i det största landet i regionen, som en plattform för att kunna öppna nya marknader.

För mer information, kontakta:

Mats Hörnell, CEO, Wayne´s Coffee

mats.hornell@waynescoffee.com

Phone: + 46 8 402 17 20

Mobile: + 46 73 813 99 00