Hammarby Sjöstad fortsätter att utvecklas kraftigt och det senaste området som är under byggnation är projekt STHLM NEW i området Fredriksdals. Här bygger Skanska nya fastigheter som omfattar både kontorslokaler och bostäder i en mycket attraktiv miljö. Wayne´s Coffee kommer att etablera en enhet på 188 kvadrameter centralt i detta på område med 68 st sittplatser inomhus och 30 st platser utomhus.

– Nu är det bestämt, vi kommer öppna under augusti månad, säger Niclas Ahlestål,Wayne´s Coffees Etableringsansvarig. ­Vi ser ser en stor potential i detta område med tillväxt som omfattar både kontor, bostäder och allmänna kommunikationer. Vi kommer att öppna ett kafé med vårt senaste koncept med satsning på EKO- och hälsoprodukter, avslutar Niclas Ahlestål. Lokalen ligger i en helt ny byggnad mellan Fredriksdal och Mårtensdal. Kaféet kommer att ligga på gatuplan, där vi också kommer erbjuda uteservering sommartid.

– Vi är väldigt glada att ett så välkänt varumärke väljer att etablera sig i Sthlm 03. De många boende runtomkring och alla kontorshyresgäster får äntligen ett bra kafé och lunchställe när Waynes öppnar efter sommaren. Vi önskar dem varmt välkomna till Hammarby Sjöstad”, säger Anna-Maria Kääriä, Marknadschef Skanska Fastigheter Stockholm AB.

Årets Franchisekedja

I år blev vi utnämnda till Årets Franchisekedja och det är vi synnerligen stolta över. Under 2016 blev Wayne’s Coffee och hela kaffekedjan KRAV-certifierade och vårt ekologiska sortiment växer ständigt.På menyn finns en mängd ekologiska och KRAV-märkta produkter, som morotskaka, chokladboll och kladdkaka. Vår stolthet är våra sockerfria rawbollar. Som är tillverkade på 100% naturliga ingredienser och är dessutom veganska. Det finns med andra ord någonting för alla!

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niclas Ahlestål, Etableringsansvarig, niclas.ahlestal@waynescoffee.com 070-20 26 939