Waynes Coffee öppnar en ny mötesplats för besökarna i Mörby Centrum

Den 24 november slås portarna upp för ett nytt Waynes kafé inne i Mörby Centrum. Därmed får centrumets besökare en ny mötesplats för fika, frukost, lunch, umgänge och avkoppling.

Mörby Centrum utgör inte bara ett kommersiellt centrum utan är också en knutpunkt för den kommunikation som förbinder norrförort med Stockholms innerstad. Centrumet, som idag utgörs av cirka 65 kommersiella verksamheter, ligger precis bredvid E18, har en egen tunnelbanestation och är omgivet av kontor och bostadsområden. Det passeras därför dagligen av ett mycket stort flöde av fikasugna pendlare och centrumkunder.

Kaféet ligger på plan 4 och har öppet vardagar 10-19, lördagar 10-16 och söndagar 12-16.

Det känns otroligt roligt att vi äntligen öppnar ett kafé i Mörby Centrum. Det är ju ett av stockholmsområdets äldsta och mest väletablerade kommersiella centrum. Vi hoppas på att bli en självklar träffpunkt för de många människor som handlar eller passerar här varje dag, säger Fredrik Holmstedt, vd för Waynes Coffee.

Waynes blir en viktig pusselbit för oss som mötesplats, med sin placering mitt på centrumets nyrenoverade ”torg”. Att shoppa handlar minst lika mycket om att hänga, och därför är det särskilt roligt att få inviga en plats där vi kommer att äta frukost, lunch och fika på säger Håkan Larsson,
centrumchef på Mörby Centrum.

------------

Waynes var den första svenska kafékedjan och grundades i Stockholm 1994. Sedan dess har kedjan haft en framgångsrik tillväxtresa både i Sverige och internationellt. Målet är att skapa mysiga kaféer med blicken mot omvärlden och rötterna i svensk fikakultur. Kaféerna drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla fikaupplevelsen. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

------------

Kontakt:
Magnus Hammarling, drift- och försäljningschef, 070 092 67 57, magnus.hammarling@waynescoffee.com

Lars Ragnå, marknads- och kommunikationschef, 070 380 76 33, lars.ragna@waynescoffee.com