Waynes Coffee öppnar i Torp Köpcentrum

Idag fredag den 30 oktober är det premiär för ett nytt Waynes i Torp Köpcentrum i Uddevalla. Samtidigt som gallerian blir dubbelt så stor kan besökarna nu få avnjuta Waynes ekologiska fika. Det gäller även de som helst av allt vill ta med sig sin fika på vägen.

Nu öppnar Waynes i Torp Köpcentrum i Uddevalla. Det innebär en återkomst till området, då Waynes tidigare funnits i Uddevalla. Dock är Torp en ny plats för Waynes, och ett läge som har funnits i kikaren sedan tidigare.

Det är något som Mats Hörnell, VD på Waynes, kan intyga:

– Vi har haft ögonen på Torp Köpcentrum under en längre tid. Det är en idealisk plats för oss att finnas på. Inte bara för läget längs E6, där många kan behöva en bensträckare. Men också för Torp Köpcentrum, dit många åker för att shoppa. Det är klart att vi ska finnas där.

Kombinera shopping och kafébesök

Hur ser då det nya kaféet ut? Enligt Mats Hörnell får det en central plats i gallerian:

– Vi har hittat den perfekta lokalen i Torp Köpcentrum. Det nya kaféet är 115 kvadratmeter, precis lagom stort. Dessutom ligger det i mitten av gallerian, med egna sittplatser i galleriagången. På så sätt blir det lätt och smidigt att kombinera shopping och kafébesök, vänta in dina vänner eller helt enkelt njuta av pulsen.

Nytt smart kafékoncept

Kaféet lanseras i Waynes nya koncept. För gästerna innebär det flera välkomna överraskningar, säger Mats Hörnell:

– Hållbarheten och det svenska ursprunget är något som får en framträdande roll på kaféet. Det mesta blir enklare, snabbare och smartare för våra gäster.

– För de som inte vill ta en fika på plats innebär det nya konceptet en smidig lösning för att kunna ta med sig mat och fika. Vi skapat en egen del för färdigpackad mat, där man även kan hämta sina mobila beställningar.

Dubbelt så stort på fredag

Kaféet öppnar klockan 10 den 30 oktober. Franchisetagare är Reza Gothby, som med denna öppning kliver in som franchisetagare i kafékedjan;

– Det känns jättekul och spännande att få öppna ett Waynes. Det är en kedja som jag följt under en längre tid, och när den här möjligheten dök upp var det självklart för mig och min familj att vi skulle ta den. Vi ser framemot att få erbjuda en ekologisk fika och en stunds avkoppling till besökarna i Torp.

Waynes är inte den enda nyheten i Torp Köpcentrum. Samtidigt öppnar flera andra butiker. Totalt sett fördubblas utbudet i gallerian – något som säkerligen gör behovet av en avkopplande fika ännu större.