I dag öppnar vi igen i Liljeholmen, med nya ägare Mattias Engelbrand och Pontus Mihas som satsat på en helrenovering. Mattias och Pontus kommer senast från Subway där de har varit franchisetagare för tre butiker.

– Kul att vi får samarbeta med duktiga framgångsrika företagare som har tidigare erfarenhet i branschen, säger Mats Hörnell, Vice VD på Wayne´s Coffee.

Lokalen ligger på ett soligt läge med en härlig uteservering. Här du kan avnjuta en lunch eller så kan du njuta utbudet av alla ekologiska produkter. På menyn finns en mängd KRAV-märkta produkter, som morotskaka, chokladboll och kladdkaka. Vår stolthet är våra sockerfria rawbollar, som är tillverkade på 100% naturliga ingredienser. Dessutom är de veganska. Och vårt ekologiska sortiment växer ständigt. Det finns med andra ord någonting för alla!

Välkomna att njuta vårt nya inredningskoncept, vi öppnar vid lunchtid.

Liljeholmstorget Galleria är Europas grönaste galleria. I varje detalj av både bygge och drift har miljöaspekten fått styra. Som ligger väl i linje med Wayne´s egna tankar och ansvarstagande för miljöfrågorna.