En hållbar mötesplats

För Mats Hörnell, VD på Wayne’s Coffee, är det självklart att sätta hållbarheten främst. Den inriktningen stämmer också väl överens med vad den nya gallerian vill åstadkomma.

– Vi vet att C4 Shopping strävar efter att skapa en hållbar mötesplats, och det passar oss perfekt eftersom vi dagligen jobbar med hållbarhetsfrågor i olika delar av vår verksamhet. Vi är den kafékedja i Sverige som har kommit allra längst, till exempel är vi Sveriges första och fortfarande enda KRAV-märkta kafékedja, berättar Mats Hörnell.

Varva ner på Wayne’s Coffee

På C4 Shopping är målet att besökarna inte bara ska kunna småhandla och storhandla, utan också få chansen att återhämta sig i en skön miljö.

– Vi vill vara en plats där du kan sätta dig ner med en kopp KRAV-märkt kaffe och njuta en stund för dig själv, lika väl som att vara en mötesplats för vänner och familj som vill avnjuta en ekologisk fika innan de shoppar vidare, förklarar Mats Hörnell.

Kaféet är 117 kvadratmeter stort och anpassat för både små och stora sällskap. Kaféet erbjuder både en lugnare del där man kan ta en fika i all stillsamhet samt en del med en tydlig etagekänsla och trappor som inbjuder till dialog.

Fakta Wayne’s Coffee i Kristianstad:

  • Kaféet har 55 sittplatser inomhus och en anslutande uteservering med 34 sittplatser.
  • Brett utbud av ekologiska och KRAV-märkta produkter för frukost och lunch, ekologiskt fikabröd samt KRAV-märkt kaffe och kalla drycker.
  • Öppettider: vardagar 09.30-20.00, helger 09.30 – 18.00.
  • Liksom alla övriga Wayne’s Coffee i Sverige är kaféet KRAV-märkt.

För mer information, kontakta

Mats Hörnell, VD Wayne´s Coffee, 073-813 99 00