Waynes Coffee öppnar kafé på Nørrebro i København

Den 9 december slår Waynes upp portarna för sitt första kafé i Danmark. Det nya kaféet ligger på Nørrebrogade, i hjärtat av ett av Köpenhamns mest dynamiska, multikulturella och snabbast växande stadsdelar. Här finns ett stort flöde av människor, mycket unga barnfamiljer och sjudande kultur- och gatuliv. En självklar plats för en första etablering i den mest kontinentala av Nordens storstäder.

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne åbne den første Waynes Coffee i København. Vi håber på, at Waynes kommer til at blive det nye mødested på Nørrebro, hvor folk kan samles over en Fika. Velkommen! – Mathilda Mertz Store manager på Waynes Coffee Nørrebrogade

Detta är den senaste i en serie av öppningar av nya kaféer. Under hösten har Waynes öppnat nya kaféer på Väla centrum i Helsingborg, i Mörby Centrum norr om Stockholm och den 14 december öppnar ett nytt kafé i PK-huset i Stockholms city.
Adressen till det nyaste tillskottet i familjen av kaféer är Nørrebrogade 230. Vi firar öppningen med att bjuda de 1000 första gästerna på en kopp av vårt berömda, ekologiska kaffe och en kanelbulle.
------------

Waynes var den första svenska kafékedjan och grundades i Stockholm 1994. Sedan dess har kedjan haft en framgångsrik tillväxtresa både i Sverige och internationellt. Målet är att skapa mysiga kaféer med blicken mot omvärlden och rötterna i svensk fikakultur. Kaféerna drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla fikaupplevelsen. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

------------

Kontakt: Magnus Hammarling, drift- och försäljningschef, 070 092 67 57, magnus.hammarling@waynescoffee.com
Lars Ragnå, marknads- och kommunikationschef, 070 380 76 33, lars.ragna@waynescoffee.com