Waynes Coffee inleder samarbete med Årets Kock AB

Nu inleder kafékedjan Waynes ett långsiktigt samarbete med Årets Kock, för att ytterligare stärka sin position kring smak och kvalitet. Med start i augusti 2021 inleds samarbetet. Det innebär att Waynes blir exklusiv kaffeleverantör på Årets Kock-finalen som genomförs i september, samt att Waynes kafégäster kommer att få ta del av rätter framtagna i samarbete med Årets Kock.

- Vi brinner båda för god smak och hög kvalitet, och vill ge människor goda upplevelser. För oss är det viktigt att varje kopp och varje maträtt vi serverar håller en jämn och hög kvalitet, att gästen upplever detta tillsammans med det stora engagemang som ligger bakom. För att tydliggöra hur viktigt det här är för oss väljer vi att inleda samarbete med Årets Kock, då de står för den känsla och kvalitetsstämpel som vi vill förmedla till våra gäster, säger Joakim Carlsson, VD för Waynes.

- Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Waynes och att få vara en del i deras resa för att stärka kopplingen till sitt svenska ursprung. Det känns roligt, att tillsammans med Waynes kunna förhöja upplevelsen för våra besökare och gäster genom att servera gott ekologiskt kaffe under finalen av Årets Kock. Vi är glada för att Waynes som kafékedja vill stärka sitt erbjudande genom att samarbeta med Årets Kock, säger Andreas Stenberg VD för Årets Kock AB.

Årets Kock är mer än bara en tävling. Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och branschen för att leda svensk gastronomi in i framtiden.

Samarbetet inleds 1 augusti och innebär förutom att Waynes blir exklusiv kaffeleverantör under finalen av Årets Kock i september, att det med start under hösten kommer att finnas rätter på Waynes komponerade i samarbete med utvalda vinnare från Årets Kock.