Waynes öppnar kafé med centralt cityläge i PK-huset

Den 14 december öppnar Wayne ett nytt kafé inne i PK-husets shoppingarkad. Mitt i ett av landets kontorstätaste områden, med NK och Kungsträdgården som närmsta grannar och en stor genomströmning av både shoppande stockholmare och gästande turister. Kaféet ligger på det lilla torg där gångarna från Hamngatan och Norrlandsgatan möts.

Detta är ett fantastiskt centralt läge i hjärtat av Stockholms city, på en plats med ett stort flöde av potentiella gäster. Vi tror att läget är perfekt för en snabb fika eller för att ta med sig en frukostmacka eller lunch till nästa möte. Vår ambition är också att göra det till en självklar mötesplats för den som ska träffa någon i city. Det är ju otroligt mycket trevligare att vänta på någon inomhus med en kopp varmt kaffe i handen än ståendes ute i snögloppet, säger Fredrik Holmstedt, vd för Waynes Coffee.

Detta är den senaste i en serie av öppningar av nya kaféer. Under hösten har Waynes öppnat nya kaféer på Väla centrum i Helsingborg, i Mörby Centrum norr om Stockholm och den 9 december öppnar ett nytt kafé i centrala Köpenhamn.

------------

 

Waynes var den första svenska kafékedjan och grundades i Stockholm 1994. Sedan dess har kedjan haft en framgångsrik tillväxtresa både i Sverige och internationellt. Målet är att skapa mysiga kaféer med blicken mot omvärlden och rötterna i svensk fikakultur. Kaféerna drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla fikaupplevelsen. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

 

------------

 

Kontakt: Magnus Hammarling, drift- och försäljningschef, 070 092 67 57, magnus.hammarling@waynescoffee.com

Lars Ragnå, marknads- och kommunikationschef, 070 380 76 33, lars.ragna@waynescoffee.com