Waynes öppnar nytt kafé i Bromma sjukhus

Den 12 maj öppnar Waynes ett nytt kafé inne i Bromma sjukhus. Kaféet kommer att ligga i sjukhusets entré och kommer att serva såväl besökare till vårdcentral och sjukhusets mottagningar som de närmare 1000 personer som har sjukhuset som sin dagliga arbetsplats. Dessutom ligger sjukhuset mitt ett tättbebyggt bostadsområde fullt av skolor och kommunala serviceinrättningar.

”För oss på Waynes är detta en intressant och dynamisk miljö som har visat sig fungera väldigt väl med vårt koncept. Vi driver redan idag flera andra sjukhusnära kaféer, bland annat i Rosenlunds sjukhus och vid Nya Karolinska. Vi ser fram emot att välkomna dem som besöker eller jobbar på sjukhuset men också alla dem som bor eller jobbar i området”, säger Fredrik Holmstedt, vd på Waynes.

Hyresvärd i Bromma är Vectura, med bred erfarenhet av att skapa väl fungerande fastigheter för vård och omsorg.

”Vi på Vectura är otroligt glada över att välkomna Waynes Coffee till Bromma Sjukhus. Vi ser fram emot att erbjuda en härlig och trivsam miljö där patienter, besökare och personal kan njuta av en kopp kaffe och lite vardagslyx” - Andreas, förvaltningschef på Vectura.

 

Detta är den senaste i en serie av öppningar av nya kaféer. Under det senast halvåret har Waynes öppnat nya kaféer i PK-huset i centrala Stockholm, i Mörby Centrum norr om Stockholm, i Köpenhamn och på Väla centrum i Helsingborg.

------------

 

Waynes var den första svenska kafékedjan och grundades i Stockholm 1994. Sedan dess har kedjan haft en framgångsrik tillväxtresa både i Sverige och internationellt. Målet är att skapa mysiga kaféer med blicken mot omvärlden och rötterna i svensk fikakultur. Kaféerna drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla fikaupplevelsen. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

 

------------

 

Kontakt: Magnus Hammarling, drift- och försäljningschef, 070 092 67 57, magnus.hammarling@waynescoffee.com

Lars Ragnå, marknads- och kommunikationschef, 070 380 76 33, lars.ragna@waynescoffee.com