Waynes KarlstadDrottninggatan 18

Öppettider

Adress

Besöksadress

Drottninggatan 18

652 24 Karlstad

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Karlstad i Mitt i City-gallerian, vårt favoritkafé mitt i navet av shoppinggallerian på Plan 1. Vi är stolta över vårt utbud som innehåller både kreativa och inspirerande smaker blandat med mer traditionella sådana. Till oss kommer du för att njuta och ha det trevligt!

Har du en heldag full med shopping i Mitt i City-gallerian tillsammans med din bästa vän är en visit hos oss perfekt för att pusta ut och ladda batterierna. Beställ varsin lunch, till exempel ett naantabröd med rostbiff och dragon eller en kycklingsallad med hummus av sötpotatis och njut av någon av våra alkoholfria mojitos i olika smaker. Kanske avrundar ni lunchen med en liten - men förföriskt god minimud chokladbakelse och en ekologisk cappuccino? Låt er väl smaka medan ni diskuterar era shoppingförvärv eller livet på jorden. Apropå livet på jorden, vi erbjuder många ekologiska varor, till exempel vårt underbara kaffe och te som är 100% ekologiskt. Våra välutbildade baristor tillagar det varsamt till perfektion och serverar dig ditt favoritkaffe eller favoritte precis så som det ska smaka. Gudomligt och stärkande.

Har du däremot inte all tid i världen för en lång fika kan du hoppa in till oss och för en take away-espresso och en kanelbulle på vägen. Likaså om du och kollegorna har en kortare lunchrast, köp med er en varsin räkcocktail med rökt rhode islanddressing eller till exempel en paj med spenat och fetaost att äta på jobbet. Så kom in till oss för det du behöver och låt oss överraska dig med vårt fantastiska utbud. Vare sig det är ett snabbt och hälsosamt mellanmål du söker, en långsam fika med näsan i en god bok, en mättande och utsökt lunch eller en lyxig frappe marängswiss att dela med dejten. Vi har det ni söker!