– Det känns väldigt bra att öppna ett nytt kafé i C4 Shopping. Det är en modern galleria med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv, vilket går helt i linje med Wayne’s Coffee och vår strävan efter att ta ansvar för både planeten och de som bor på den, säger Mats Hörnell, VD på Wayne’s Coffee.

Det första Wayne’s Coffee öppnade i Stockholm år 1994. Under 2016 blev hela kedjan KRAV-certifierad och året därpå blev man Årets Franchisekedja. Med öppningen i Kristianstad finns 88 Wayne’s Coffee i Sverige och ca 135 kaféer i 10 länder.

– Det är alltid extra roligt att få öppna ett Wayne’s Coffee i en ny stad. Nu ser vi fram emot att få servera Kristianstadsborna gott och ekologiskt fika, för att sedan fortsätta vår expansion till fler platser i södra Sverige, säger Mats Hörnell.

C4 Shopping i Kristianstad öppnade tidigare i höstas. Köpcentrumet ligger vid E22:an strax öster om Kristianstad, dit man kan ta sig med både cykel, buss och till fots. C4 är ett miljöcertifierat handelsområde, här finns ett stort antal laddstolpar för elbilar, man använder förnybara källor för el och fokuserar på återvinning i alla led.
Öppningen att det nya Wayne’s Coffee är planerat till 14 mars 2019.

Här kan du läsa mer om Wayne’s Coffees hållbarhetsarbete

Fakta Wayne’s Coffee C4 Shopping:
– Kaféet som har plats för 65 gäster ligger vid en huvudentré med uteservering i solen- Liksom alla Wayne’s Coffee i Sverige är kaféet KRAV-märkt
– Här finns frukostar, hälsosamma luncher och ett stort utbud av gott fika
– Öppettider: vardagar 10:00-20:00, helger 10:00-18:00

För mer information, kontakta gärna:
Mats Hörnell, VD Wayne’s Coffee, mats.hornell@waynescoffee.com, 073-813 99 00

Niclas Ahlestål, Head of Expansion Wayne’s Coffee, niclas.ahlestal@waynescoffee.com, 070-202 69 39